Drive-in shows

Disco Shopping Disco Shopping

FvL Audio bied u een compleet verzorgde drive-in show, met tal van mogelijkheden. Uiteraard passen wij deze show geheel op uw wensen aan.
Hoewel dit eigenlijk ook compleet verzorgde verhuur is, zijn onze drive-in shows toch het apart vermelden waard. Uw huwelijksfeest, jubileum, bedrijfsfeest of party moet immers onvergetelijk zijn. Met 20 jaar ervaring als All-round DJ bent u zeker van kwaliteit. Uit onze collectie zoeken we de juiste plaat op het juiste moment.

Een aankondiging, praatje op zijn tijd, maar ook het verzorgen van versterking van optredens of sketches tijdens uw feest zijn geen enkel probleem.

U vraagt, wij draaien!

(Stijl)dansen

Naast ruime muziekkennis en ervaring hebben wij ook stijldans ervaring, iets wat voor uw feest zeker een toegevoegde waarde kan zijn. Daarnaast draaien we alle muziekstijlen en zijn dus voor elke gelegenheid geschikt. Door de juiste opbouw van de avond te kiezen stroomt de dansvloer lekker vol en heeft iedereen een geslaagd feest!

Boekingen:

Een drive-in show is altijd inclusief een kennismakingsgesprek vooraf, bij voorkeur op de locatie. Uiteraard stemmen wij het verloop van de avond altijd af met u of uw ceremoniemeester.

Een basis drive-in show boekt u al voor € 400,= incl. BTW, op basis van 4 uur binnen 15 km van Kapelle.

Al onze drive-in shows zijn samengesteld uit onze kwaliteitsapparatuur en staan garant voor een zeer goede geluidskwaliteit. Alle combinaties met belichting, evenementenverzorging, catering en versterking zijn mogelijk.

Naast een Bruiloft DJ kunnen we ook de trouwceremonie uitstekend voor u versterken; binnen en buiten.

Onze drive-in shows zijn natuurlijk ook voor zakelijke doeleinden geschikt, zoals hier Disco-Shopping bij Lectori in Kapelle.