Behringer X1204USB

Huurprijs: € 15,00

Handige mixer voor presentaties of opnamen.

Een compacte 8 kanaals mixer met 4 microfooningangen.
Uitstekend geschikt voor een kleine presentatie of het maken van opnamen.
De microfoonkanalen zijn voorzien van compressor en alle kanalen van 3 voudige toonregeling en schakelbare aux send. Zelfs aan een subgroep is gedacht.

USB

Deze mixer is voorzien van USB aansluiting, zodat deze rechtstreeks is aan te sluiten op uw computer of laptop. Daarmee hoeft er geen geluidskaart meer tussen en kunt u uw mix direct op de harde schijf opnemen. 
Ook werkt deze geluidskaart andersom en komt uw computergeluid binnen op de mixer (maar niet gelijktijdig om feedback te voorkomen)

Effecten

Een 24-bit dubbele effectprocessor met zestien bewerkbare, studiowaardige presets waaronder reverb, chorus, flanger, delay, pitch shifter en multi-effects maakt deze tafel compleet.
De gebruiker kan ook parameters definiëren zoals reverb time en brilliance, delay room size en repetitions, modulation depth en speed, en nog veel meer. Op tijd gebaseerde functies kunnen geadresseerd worden door middel van een handige tap-knop. De meest recente parameter instellingen worden altijd in het geheugen opgeslagen.

 

De genoemde prijzen zijn per dag, per stuk inclusief 21% BTW.
We hebben in totaal 1 stuks beschikbaar.