Advies nodig?

Geluid en licht zorgen voor sfeer in een vergader- of conferentiezaal, in een horecagelegenheid of in een kerk. Heeft u echter geen idee waar u moet beginnen?
Dan biedt FvL Audio u advies op maat. Dus heeft u binnenkort bouw- of verbouwplannen en wilt u advies over de juiste audiovisuele oplossingen, neem dan vandaag nog contact op met dé specialist.

Wij geven u graag een gedegen advies aan de hand van een inventarisatie van uw wensen. Welke apparatuur is het meest geschikt voor het soort ruimte en zijn de bouwkundige voorzieningen geschikt voor hetgeen u in gedachten heeft? De integratie van audiovisuele oplossingen is en blijft een specialisme. Hoe eenvoudig de vraag wellicht ook lijkt, wij denken graag met u mee. Ons doel is u ontzorgen en u van een product te voorzien wat helemaal bij u en uw budget past.

Wij kunnen advies geven op verschillende vlakken. Wanneer u nieuw gaat bouwen, wanneer uw huidige audiovisuele middelen aan vervanging toe zijn, wanneer u uw huidige middelen wilt gaan uitbreiden en wij kunnen u door middel van een technisch ontwerp adviseren wat volgens ons het beste past bij u. Op de achterliggende pagina's gaan wij dieper in de verschillende situaties en mogelijkheden en geven wij een beeld van onze werkwijze.

Nieuwbouw

"Audiovisueel advies bij nieuwbouw?"

Gaat u nieuw bouwen en zoekt u advies voor de audiovisuele oplossingen?
Dan kan FvL Audio u hiermee helpen.

Ontwerp

"Een ontwerp dat aansluit bij ons advies"

Eigenlijk kan audiovisueel advies niet zonder ontwerp.

Uitbreiding

"Audiovisueel advies bij uitbreiding"

Heeft u in het verleden een audiovisueel plan laten maken en daarbij apparatuur aangeschaft maar is dat achteraf niet of niet meer voldoende en overweegt u om uit te breiden?
Dan kan FvL Audio u van advies op maat voorzien.

Vervanging

"Audiovisueel advies bij vervanging apparatuur"

Maakt u al enige jaren gebruik van audiovisuele apparatuur en staat u op het punt om dit te vervangen?
Dan voorziet FvL Audio u van advies. Wij komen graag bij u langs om de ruimte in kwestie te bekijken om zo een complete indruk op te doen.