Advies

Advies nodig?

Geluid en licht zorgen voor sfeer in een vergader- of conferentiezaal, in een horecagelegenheid of in een kerk. Heeft u echter geen idee waar u moet beginnen?
Dan biedt FvL Audio u advies op maat. Dus heeft u binnenkort bouw- of verbouwplannen en wilt u advies over de juiste audiovisuele oplossingen, neem dan vandaag nog contact op met dé specialist.

Wij geven u graag een gedegen advies aan de hand van een inventarisatie van uw wensen. Welke apparatuur is het meest geschikt voor het soort ruimte en zijn de bouwkundige voorzieningen geschikt voor hetgeen u in gedachten heeft? De integratie van audiovisuele oplossingen is en blijft een specialisme. Hoe eenvoudig de vraag wellicht ook lijkt, wij denken graag met u mee. Ons doel is u ontzorgen en u van een product te voorzien wat helemaal bij u en uw budget past.

Wij kunnen advies geven op verschillende vlakken. Wanneer u nieuw gaat bouwen, wanneer uw huidige audiovisuele middelen aan vervanging toe zijn, wanneer u uw huidige middelen wilt gaan uitbreiden en wij kunnen u door middel van een technisch ontwerp adviseren wat volgens ons het beste past bij u. Op de achterliggende pagina's gaan wij dieper in de verschillende situaties en mogelijkheden en geven wij een beeld van onze werkwijze.

Nieuwbouw

Gaat u nieuw bouwen met uw bedrijf en zoekt u daar audiovisuele oplossingen voor? Wij denken graag al vanaf de eerste fase mee, zodat de infrastructuur al vooraf klaar is om uw wensen te realiseren.
Lees meer

 

Vervanging

Staat u op het punt om uw huidige audiovisuele apparatuur te vervangen? Dan geeft FvL Audio u advies over hoe u dit het beste in kunt vullen. Door een bezoek aan de ruimte in kwestie kunnen wij een voorstel voor u maken.

Lees meer

 

Uitbreiding

Heeft u in het verleden een audiovisueel plan op laten stellen en overweegt u om uw huidige installatie uit te breiden? Dan doen wij graag een voorstel voor u. Door de huidige apparatuur te analyseren en kunnen wij u een voorstel voor uitbreiding doen.

Lees meer

 

Ontwerp

Een audiovisueel advies kan niet zonder ontwerp. Of u nu kiest voor nieuwbouw, vervanging of uitbreiding, er zal een ontwerp gemaakt moeten worden om tot een concreet plan voor u te komen.

Lees meer