Winkels

Wanneer (potentiele) klanten binnenkomen in uw winkel moet de ontvangst optimaal zijn. Professionele audiovisuele middelen kunnen bijdragen aan de verbetering van de beleving. Denk aan geluid/muziek bij binnenkomst, of de presentatie van uw producten in de etalage. Zij het door licht, zij het door bijvoorbeeld een digital signage of narrowcastingsysteem. FvL Audio biedt vele verschillende mogelijkheden om uw boodschap op een goede manier over te brengen. Natuurlijk kunnen wij de apparatuur voor u regelen zoals schermen om video's op te vertonen of het geluidsysteem waarmee muziek wordt afgespeeld in de winkel. Wij bespreken graag uw wensen in een persoonlijk gesprek om daarna een gerichte offerte op maat te maken die helemaal bij uw situatie past en uiteraard ook bij uw budget. Het voornaamste doel is natuurlijk indruk maken op uw potentiele klanten en ze uiteindelijk ook te informeren. De juiste inzet van audiovisuele middelen helpen u met het versterken van beide boodschappen en FvL Audio helpt u hier graag mee.

Wij kunnen een school van onder andere de volgende installatiesoorten voorzien. Klik op de links om meer informatie te lezen over deze verschillende installatiesoorten.
- Achtergrondmuziek;
- Voorgrondmuziek;
- Beeldschermen;
- Touchscreens;
- Digital Signage;
- Vaste verlichting en/of werklicht;
- Accentverlichting;
- Architectural verlichting.

Uiteraard kunnen wij alle benodigde apparatuur leveren en desgewenst de installatie voor u verzorgen.

Bent u dus van plan om de audiovisuele apparatuur in de school opnieuw in te richten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een voorstel op maat.