Spraakinstallatie

Verstaanbaarheid is cruciaal als u een boodschap wilt overbrengen. Of dit nu buiten is of binnen, uw toehoorders moeten ontspannen naar uw boodschap kunnen luisteren en zich niet hoeven afvragen wat u precies heeft gezegd. Daarom bekijkt FvL Audio eerst alle mogelijkheden voor de inzet van uw installatie. Zo hebben wij een goed beeld van alle omgevingsfactoren die de verstaanbaarheid kunnen beïnvloeden tijdens het houden van uw verhaal of het geven van uw presentatie. Daarnaast krijgen u en uw medewerkers natuurlijk een uitgebreide uitleg over het juiste gebruik van de installatie. Zo weet u direct hoe u aanpassingen kunt doen afhankelijk van de omstandigheden op het moment dat u uw verhaal gaat houden.

In vele soorten en maten te verkrijgen

Spraakinstallaties levert FvL Audio in vele soorten en maten. Wij hebben installaties die volledig in uw interieur kunnen worden weggewerkt, maar ook vaste installaties voor buiten met in- of opbouw luidsprekers. Voor extra flexibiliteit hebben wij uiteraard ook mobiele installaties die wij volledig naar uw wensen kunnen inrichten. Bij elke installatie maken wij gebruik van hoogwaardige microfoontechnieken en heeft u uiteraard zelf de keuze of u bedrade of draadloze microfoons wilt gebruiken. Daarnaast kunt u kiezen uit microfoons die u in uw hand houdt, die u op uw revers of das klemt, of die u als een onopvallende headset kunt dragen. Wij adviseren u graag wat voor uw gebruik de best passende oplossing is.

Een spraakinstallatie is onder andere toe te passen in de volgende ruimtes:
Raadszaal;
School;
Kerk;
Vergaderruimte.

Wij kunnen u verschillende mogelijkheden aanbieden voor een spraakinstallatie en desgewenst de installatie voor u verzorgen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.