Verkoop

Verkoop audiovisuele installaties

Een goede en gebruiksvriendelijke audiovisuele installatie is erg belangrijk voor uw bedrijf. Beeld, geluid en licht dienen altijd te werken en moeten door iedereen bedient kunnen worden. Dit is echter in veel gevallen nog ingewikkelder dan het lijkt, maar FvL Audio helpt u graag. We zoeken de juiste oplossing die past bij de technische kennis van de gebruikers. Als full-service audiovisueel installateur kunnen wij u adviseren, ondersteunen, apparatuur leveren en dit voor u installeren.

Voor advies op maat

Wanneer u op het punt staat om te verbouwen of om oude apparatuur te vervangen, dan voorziet FvL Audio u graag van advies. Als leverancier van vrijwel alle topmerken die op de markt te verkrijgen zijn, voorzien wij u met veel plezier van kwalitatief hoogwaardige apparatuur. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van audiovisuele apparatuur en bieden u graag een oplossing op maat.

Producten van de hoogste kwaliteit

Ons aanbod is breed, van plafondluidsprekers, led verlichting, vergadersystemen, 100 volt systemen, disco installaties tot een complete inrichting met licht, geluid en video... FvL Audio is in staat dit allemaal te leveren en desgewenst volledig operationeel te maken.

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor de verkoop van materiaal. Wij kunnen u uitstekend adviseren en leveren apparatuur tegen een scherp tarief. Bij ons staat de opdrachtgever centraal, wij passen ons aanbod aan op uw wensen en houden rekening met uw budget. Wij onderscheiden ons door onze service. Het complete plaatje – van onderzoek, advies tot oplevering van een werkend systeem en met passende uitleg – maakt dat vele professionele opdrachtgevers kiezen voor de producten en services van FvL Audio.

De grens tussen de werkzaamheden die normaal gezien door een elektrotechnisch installateur worden gedaan en die wij doen, leggen we in overleg duidelijk vast. Er is namelijk behoorlijk wat overlap. Ontruimingsinstallaties met gesproken mededelingen (klasse A) leggen wij bijvoorbeeld nog graag voor u aan, het contact van de brandmeldcentrale is echter onze grens. Mochten dit soort zaken van toepassing zijn, dan lichten wij dit ook graag aan u toe. Openheid en transparante communicatie zijn namelijk ontzettend belangrijk om ons doel te bereiken: een totaaloplossing aanbieden die alle verwachtingen overstijgt.

Bij beeldinstallaties kunnen we alle benodigde apparatuur voor u meenemen. Als er echter nog geen computersturing beschikbaar is, zal uw IT-afdeling moeten zorgen voor deze hardware (laptop of computer).

 

Verlichting

Wij krijgen ook met regelmaat de vraag van onze opdrachtgevers of wij ook verlichting doen. Met onze diverse leveranciers kunnen we een groot deel van uw verlichting aanbrengen. Zeker wanneer het gaat om theater-, disco- en accentverlichting bent u bij ons aan het juiste adres. Voor levering van verlichting kunt u ook altijd bij onze zusteronderneming Delichtgroothandel.nl terecht.

Mocht u twijfelen of wij een product kunnen leveren, neem dan vrijblijvend contact met ons op en we proberen u binnen 24 uur van een reactie te voorzien. We voorzien u desgewenst van advies en helpen wij u graag bij de installatie van de door u aangeschafte apparatuur.

Ruimtes en installatiesoorten

Wij kunnen apparatuur bieden voor vele ruimtes en voor vele installatiesoorten aanbieden. In onderstaande tabel hebben wij de verschillende mogelijkheden tegen elkaar afgezet. Alle verschillende ruimtes en installatiesoorten zijn afzonderlijk van elkaar te bekijken en de mogelijkheden zijn hierbij te zien.