Touchscreens

Bij de aanschaf van een touchscreen moet u erg goed in uw achterhoofd houden met welk doel u het aanschaft. Een touchscreen in een educatieve omgeving moet namelijk andere dingen kunnen dan een touchscreen in een zakelijke omgeving. Voor beide situaties heeft FvL Audio een passende oplossing, wij gaan graag het gesprek met u aan om uw wensen te bespreken en u van advies te voorzien.

Het touchscreen dat past bij uw situatie

In het onderwijs komt steeds meer vraag naar betrouwbare touchscreens. Deze schermen moeten in principe maar een aantal basisprincipes bevatten en zijn verder geheel ingericht op leren. Bij de levering van touchscreens aan een onderwijsinstelling bekijken wij ook altijd de infrastructuur omdat een goed werkend WiFi of bedraad netwerk onmisbaar is voor de werking van het systeem. Waar in het onderwijs een simpel systeem vaak voldoende is, verwacht de zakelijke markt over het algemeen iets meer. Uiteraard is het wel afhankelijk of u het systeem voor interne zaken gaat gebruiken (bijvoorbeeld als ondersteuning bij presentaties) of dat u het systeem toegankelijk wilt maken voor uw klanten. Desgewenst kunnen wij ervoor zorgen dat u laptops, tablets of smartphones kunt koppelen aan het touchscreen zodat het scherm de informatie deelt. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en FvL Audio helpt u graag verder.

Een touchscreen is onder andere toe te passen in de volgende ruimtes:
Vergaderzaal;
Boardroom;
Raadszaal;
School;
Uitvaartcentrum;
Retail;
Showroom;
Wachtruimte.

Wij kunnen u verschillende mogelijkheden aanbieden voor een touchscreen en desgewenst de installatie voor u verzorgen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.