Aansturing en flexibiliteit

"De aansturing van een project"

Wij komen het regelmatig tegen dat bedrijven zelf technische medewerkers in dienst hebben die de installatie van de apparatuur zelf kunnen en willen realiseren. Uiteraard staat FvL Audio hiervoor open. Wij maken een ontwerp en leveren de benodigde apparatuur aan. In samenspraak met uw technische mensen bepalen we wie wat gaat doen. Wat wij in de praktijk vaak zien is dat FvL Audio alle voorbereidende zaken regelt en uw eigen mensen de apparatuur monteren. Vervolgens monteren wij alles voor u af en regelen wij alles in zodat u klaar bent om van start te gaan maar uw eigen personeel volledig op de hoogte is van de technische installatie.

Advies van de specialist

FvL Audio kan u adviseren op verschillende vlakken. Wanneer u nieuw gaat bouwen, wanneer uw huidige audiovisuele middelen aan vervanging toe zijn en wanneer u uw huidige installatie wilt gaan uitbreiden. Wij kunnen u door middel van een technisch ontwerp adviseren en zo aan u laten zien wat volgens ons het beste past bij u. Uiteraard staan uw wensen in dat advies altijd centraal. U kunt FvL Audio het geheel laten installeren, maar zoals op deze pagina aangegeven sturen wij ook regelmatig projecten aan. Communicatie is hierin het allerbelangrijkste. Wij garanderen dat we al onze afspraken nakomen en dat we altijd werken naar de meest efficiƫnte oplossing. Vooraf maken we een plan wie wat gaat doen. Uiteraard staan wij wel altijd voor u klaar als zaken niet helemaal duidelijk zijn of als uw technische mensen hulp nodig zouden hebben. Wij sturen aan en ontzorgen u desgewenst volledig. De wensen van onze klanten staan voorop en daarbij streven wij altijd naar het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten.

Wilt u meer weten over onze diensten of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Wilt u toch liever dat FvL Audio de installatie voor u uitvoert? Kijk dan op onze pagina over uitvoering van het installatiewerk.

Meer in deze categorie: « Uitvoering