Discotheek

Bij audiovisuele apparatuur voor een discotheek heeft u veel keuzes te maken. Wat voor soort speakers moeten er bijvoorbeeld komen? Welk formaat en systeem past het beste bij uw discotheek? Heeft u een draaitafel nodig of is alleen een muziekcomputer voldoende. Zijn er verschillende ruimtes en met welke functie? Wat doen we met verlichting? Bewegend licht? Gekleurd licht? Een complete (laser)lichtshow? Allemaal vragen waarbij FvL Audio u helpt ze te beantwoorden, om op die manier tot het perfecte plaatje te komen voor u. Wij kunnen u dit totaalplaatje ook daadwerkelijk allemaal compleet aanbieden. U heeft dus maar één contactpersoon en een aanbod dat helemaal op uw situatie wordt afgesteld.

Wij kunnen een discotheek van onder andere de volgende installatiesoorten voorzien. Klik op de links om meer informatie te lezen over deze verschillende installatiesoorten.
- Theaterverlichting;
- Vaste verlichting en/of werklicht;
- Accentverlichting;
- Entertainment verlichting;
- Architectural verlichting.

Uiteraard kunnen wij alle benodigde apparatuur leveren en desgewenst de installatie voor u verzorgen.

Bent u dus van plan om een discotheek te openen of opnieuw in te richten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een voorstel op maat.