Smartboards

De smartboards uit het assortiment van FvL Audio zijn interactieve whiteboards die zeer eenvoudig in gebruik zijn. Als u met een computer kunt werken, dan kunt u dat ook met een smartboard. In principe is het smartboard ook het verlengde van een computer alleen heeft u meer mogelijkheid om een interactieve ruimte te creëren. Smartboards zijn populair op scholen, in boardrooms maar ook in vergaderzalen. In combinatie met een computer of laptop transformeert de ruimte van het smartboard in een dynamische leer-, train- of werkomgeving.

Een smartboard, ook voor uw organisatie

Het grote voordeel van een dergelijk scherm is dat u beschikt over een touchscreen waarop u ook nog eens kunt schrijven. Heel makkelijk tijdens lessen of vergaderingen. In veel gevallen bent u zelfs in de gelegenheid om de gemaakte wijzigingen of aantekeningen op te slaan, ideaal om ze op een later moment nog eens terug te kijken. Wij laten u graag zien met welke smartboards wij werken en hoe dat van toepassing kan zijn op de door u geschetste situatie.

Een smartboard is onder andere toe te passen in de volgende ruimtes:
Vergaderzaal;
Boardroom;
School.

Wij kunnen u verschillende mogelijkheden aanbieden voor een smartboard en desgewenst de installatie voor u verzorgen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.