Achtergrondmuziek installatie

Achtergrondmuziek biedt u vele voordelen. Onderzoek heeft aangetoond dat mensen zich lekkerder voelen op het moment dat het ergens niet stil is. Mensen voelen zich meer op hun gemak, praten makkelijker en blijven langer. Dit heeft direct effect op uw omzet. Omdat mensen langer blijven zitten, nemen ze vaak nog een extra consumptie. In een showroom is er meer geduld en gunnen mensen zichzelf en uw verkopers meer tijd om hun keuze te maken en kiezen daarbij vaak uitgebreidere oplossingen. In fabriekshallen en bedrijfsgebouwen voelt men zich over het algemeen prettiger, waardoor er meer werk wordt verzet in dezelfde tijd.

De installatie die past bij uw situatie

Bij FvL Audio weten wij precies waar een installatie voor achtergrondmuziek aan moet voldoen. Uiteraard moet de muziek uit de installatie aangenaam klinken. Achtergrondmuziek moet immers vooral subtiel aanwezig zijn. Daarbij kunnen we uw installatie ook combineren met omroepmogelijkheden, waardoor u tussen de muziek door eenvoudig uw boodschappen kunt overbrengen op uw bezoekers of personeel. Wij kunnen uw installatie ook realiseren met meerdere zones. Zo kunt u de muziek kiezen die bij een bepaalde omgeving past, maar ook eventuele boodschappen daarop afstemmen.

Als Maxx Traxx dealer kunnen wij u ook helpen met het systeem om uw achtergrondmuziek te kiezen en af te spelen. Uiteraard kunnen we ook aansluiten op andere abonnementen die u al heeft. De installatie wordt uiteraard keurig in uw interieur weggewerkt met behulp van onze ruime selectie van inbouw en opbouw luidsprekers. Zo komen we altijd tot een goede oplossing die voldoet aan uw wensen en eisen, maar die ook past binnen uw budget.

De mogelijkheden van FvL Audio

Bij een achtergrondmuziek installatie kunnen we gebruik maken van een conventioneel speakersysteem, of een zogenaamd 100 Volt systeem. Afhankelijk van uw situatie kan deze laatste een goede oplossing voor u zijn, we kunnen hiermee namelijk eenvoudiger meerdere speakers op een versterker zetten en langere afstanden overbruggen. Welke installatie het beste bij u past, bekijken we graag vrijblijvend met een bezoek op locatie. Zo kunnen we een duidelijker inschatting maken van de installatie die bij u en uw situatie past.

Achtergrondmuziek is onder andere toe te passen in de volgende ruimtes:
Hotellobby;
Restaurant;
Kantine;
Eetcafé;
Café;
Dorpshuis;
Fabriekshal;
Sportveld;
Retail of winkel;
Showroom;
Wachtruimte.

Wij kunnen u verschillende mogelijkheden aanbieden voor achtergrondmuziek en desgewenst de installatie voor u verzorgen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.