Wachtruimte

Wanneer mensen binnenkomen in een wachtruimte moeten ze zich daar prettig voelen. Om wat voor soort wachtruimte het ook gaat, u wilt het wachten voor bezoekers zo prettig mogelijk maken. Professionele audiovisuele middelen kunnen hier een positieve bijdrage aan leveren. Denk bijvoorbeeld aan geluid/muziek in de ruimte. Dit hoeft niet volop aanwezig te zijn, maar door op de achtergrond prettige muziek te spelen wordt het wachten al aangenamer gemaakt. Verder kunt u als doel hebben om bezoekers te informeren in de wachtruimte. Ook daar heeft FvL Audio meerdere mogelijkheden voor, denk bijvoorbeeld aan een digital signage of narrowcastingsysteem. Maar uiteraard zijn er nog veel meer manieren om uw boodschap over te brengen, denk bijvoorbeeld aan foto's of video's tonen op een scherm. FvL Audio kan u helpen met het leveren van de apparatuur, maar wij kunnen ook het gehele traject op ons nemen. Van ontwerp, tot leveren van de producten en de installatie daarvan. Wij bespreken graag uw wensen in een persoonlijk gesprek om daarna een gerichte offerte te maken die helemaal bij uw situatie past en uiteraard ook bij uw budget.

Wij kunnen een wachtruimte van onder andere de volgende installatiesoorten voorzien. Klik op de links om meer informatie te lezen over deze verschillende installatiesoorten.
- Achtergrondmuziek;
- Ontruiming;
- Beeldschermen;
- Touchscreens;
- Digital Signage;
- Vaste verlichting en/of werklicht;
- Accentverlichting.

Uiteraard kunnen wij alle benodigde apparatuur leveren en desgewenst de installatie voor u verzorgen.

Bent u dus van plan om de audiovisuele apparatuur in de wachtruimte opnieuw in te richten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een voorstel op maat.