Entertainment verlichting

Met het plaatsen van de accenten op de juiste plaats en bewegend licht en lichteffecten, voorziet FvL Audio u graag van een creatieve lichtoplossing. Door het gebruik van speciale kleurencombinaties bent u in staat om de sfeer in uw zaak aan te passen met een simpele druk op de knop. Van knusse locatie tot feestzaal, u en uw medewerkers hebben zelf in de hand welke sfeer de ruimte uit moet stralen.

Grip op de sfeer door verlichting

FvL Audio adviseert u graag over hoe u de ruimte het beste kunt verlichten met entertainment verlichting. Zo kunt u denken aan bewegend licht door moving heads, ledspots of parren. Dit is in veel kleuren mogelijk maar natuurlijk ook gewoon in wit. U bent in staat om vele lichteffecten te creëren voor uw bezoekers. Ook kunnen wij ook effectmachines leveren. Denk aan rookmachines, hazers of sneeuwmachines. Zo bent u in staat om een licht- en sfeershow te verzorgen. Desgewenst geheel geautomatiseerd, maar u kunt de touwtjes natuurlijk ook zelf in handen houden. Houd grip op de sfeer met entertainment verlichting van FvL Audio.

Entertainment verlichting is onder andere toe te passen in de volgende ruimtes:
Discotheek;
Dorpshuis.

Wij kunnen u verschillende mogelijkheden aanbieden voor entertainment verlichting. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.