Installatie

Installatie en onderhoud

De optimale weergave van beeld en geluid voor u verzorgen, dat is het resultaat waar FvL Audio naar streeft. Om dit resultaat te bereiken leveren wij maatwerk en ontzorgen wij u volledig. Installatie en onderhoud van de audiovisuele apparatuur is daar een belangrijk onderdeel van, alles voor uw gebruiksgemak en het efficiënt inzetten van de apparatuur. Ons doel is om altijd een totaaloplossing te bieden die alle verwachtingen overstijgt. Uiteraard leveren wij ook instructies over de werking van de geïnstalleerde apparatuur.

FvL Audio staat voor u klaar

Het installeren van de apparatuur is één, maar mocht er onverhoopt iets misgaan met de apparatuur dan staan wij uiteraard ook voor u klaar. U kunt altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen snel schakelen en reageren als er zich eventuele problemen voordoen, ook in het weekend en in de avonduren.

Om storingen te voorkomen kunnen wij ook een onderhoudsplan voor u opstellen. Zeker wanneer de apparatuur regelmatig wordt gebruikt raden wij u dit aan. Een dergelijk onderhoudsplan zorgt ervoor dat de levensduur van de apparatuur verlengd wordt en uitval op kritische momenten zo veel mogelijk wordt voorkomen. In samenspraak met u kunnen we bepalen hoe het onderhoudsplan eruitziet, van schoonmaken tot het up-to-date houden van de software, het hoort allemaal bij de service van FvL Audio.

Voor het installatieproces heeft u de keuze uit drie mogelijkheden.

Aansturing en flexibiliteit

"De aansturing van een project"

Wij komen het regelmatig tegen dat bedrijven zelf technische medewerkers in dienst hebben die de installatie van de apparatuur zelf kunnen en willen realiseren. Uiteraard staat FvL Audio hiervoor open. Wij maken een ontwerp en leveren de benodigde apparatuur aan. In samenspraak met uw technische mensen bepalen we wie wat gaat doen. Wat wij in de praktijk vaak zien is dat FvL Audio alle voorbereidende zaken regelt en uw eigen mensen de apparatuur monteren. Vervolgens monteren wij alles voor u af en regelen wij alles in zodat u klaar bent om van start te gaan maar uw eigen personeel volledig op de hoogte is van de technische installatie.

Uitvoering

Uitvoering installatiewerk

Vakkundig installatiewerk stopt voor ons niet bij het ophangen van een speaker of lamp. Wij zorgen ervoor dat alles geheel werkend wordt opgeleverd en ingeregeld. Geluid wordt uitgebreid getest, beeld afgesteld en waar nodig verbeterd. Ook laten we u niet achter met een storende microfoon, knipperende lampjes of een storende beamer.

Nazorg en uitleg

Nazorg en uitleg

Misschien wel het belangrijkste onderdeel in het proces van de installatie van uw audiovisuele apparatuur is de nazorg en uitleg. U en uw medewerkers moeten namelijk aan de slag met de door FvL Audio geleverde en geïnstalleerde apparatuur. Buitenom een uitgebreide handleiding geven wij desgewenst ook altijd nog mondelinge uitleg over de werking van het gehele systeem. Zelfs als er meerdere personen of groepen mensen met de apparatuur gaan werken, leggen wij dit graag uit. In samenspraak plannen we een moment dat alles volledig aan u uitgelegd wordt.