Installatie

Installatie en onderhoud

De optimale weergave van beeld en geluid voor u verzorgen, dat is het resultaat waar FvL Audio naar streeft. Om dit resultaat te bereiken leveren wij maatwerk en ontzorgen wij u volledig. Installatie en onderhoud van de audiovisuele apparatuur is daar een belangrijk onderdeel van, alles voor uw gebruiksgemak en het efficiënt inzetten van de apparatuur. Ons doel is om altijd een totaaloplossing te bieden die alle verwachtingen overstijgt. Uiteraard leveren wij ook instructies over de werking van de geïnstalleerde apparatuur.

FvL Audio staat voor u klaar

Het installeren van de apparatuur is één, maar mocht er onverhoopt iets misgaan met de apparatuur dan staan wij uiteraard ook voor u klaar. U kunt altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen snel schakelen en reageren als er zich eventuele problemen voordoen, ook in het weekend en in de avonduren.

Om storingen te voorkomen kunnen wij ook een onderhoudsplan voor u opstellen. Zeker wanneer de apparatuur regelmatig wordt gebruikt raden wij u dit aan. Een dergelijk onderhoudsplan zorgt ervoor dat de levensduur van de apparatuur verlengd wordt en uitval op kritische momenten zo veel mogelijk wordt voorkomen. In samenspraak met u kunnen we bepalen hoe het onderhoudsplan eruitziet, van schoonmaken tot het up-to-date houden van de software, het hoort allemaal bij de service van FvL Audio.

Voor het installatieproces heeft u de keuze uit drie mogelijkheden.

Uitvoering

Als u wilt dat FvL Audio de gehele uitvoering van het installatiewerk op zich neemt, dan doen wij dit graag. Wij leveren de apparatuur, zorgen dat dit geïnstalleerd wordt en uiteraard zorgen wij dat u helemaal op de hoogte bent van de werking van de apparatuur.
Lees meer

Aansturing en flexibiliteit

Als u de installatie van uw audiovisuele apparatuur liever door u eigen medewerkers laat doen ondersteunt FvL Audio u graag in het proces. Wij ondersteunen waar nodig vooraf en uiteraard ook achteraf. Onder onze supervisie installeert u het geheel zelf of delen en bent u direct op de hoogte.
Lees meer

Nazorg en uitleg

Na oplevering van de apparatuur en de installatie daarvan geven wij graag instructie over de werking van het geheel. Uiteraard staan wij ook voor u klaar als er een nieuwe medewerker komt of als u in een later stadium nog vragen heeft. Desgewenst verzorgen wij ook uitleg aan grotere groepen.

Lees meer