Uitvaartcentrum

Bij een uitvaartcentrum draait het om sfeer en betrokkenheid. Door middel van het gebruik van de juiste audiovisuele oplossingen bent u in staat om de juiste sfeer te bepalen. Onopvallend is in deze situatie juist opvallend goed. Door het koppelen van alle apparatuur – dat kan zowel gaan om geluidsapparatuur, als om licht of zelfs om visuele apparatuur als u dat wenst – kunt u zorgen dat u met één druk op de knop alles goed heeft afgesteld zodat u zich daarna kunt richten op hetgeen het belangrijkste is, het juist begeleiden van de uitvaart. FvL Audio adviseert u graag over de mogelijkheden en verzorgt desgewenst een voorstel op maat waarbij uiteraard rekening wordt gehouden met uw wensen en het budget dat u voor ogen heeft.

Wij kunnen een uitvaartcentrum van onder andere de volgende installatiesoorten voorzien. Klik op de links om meer informatie te lezen over deze verschillende installatiesoorten.
- Voorgrondmuziek;
- Presentatiegeluid;
- Beamerschermen;
- Beeldschermen;
- Touchscreens;
- Camerasystemen;
- Theaterverlichting;
- Vaste verlichting en/of werklicht;
- Accentverlichting;
- Architectural verlichting;
- Mobiele geluidsinstallatie.

Uiteraard kunnen wij alle benodigde apparatuur leveren en desgewenst de installatie voor u verzorgen.

Bent u dus van plan om de audiovisuele apparatuur in het uitvaartcentrum opnieuw in te richten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een voorstel op maat.