Mobiele geluidsinstallatie

Bij een mobiele geluidsinstallatie heeft u de keuze uit talloze mogelijkheden. Het soort installatie hangt namelijk geheel af van het doel waarmee u het gaat gebruiken. Wat alle installaties uit het assortiment van FvL Audio gemeen hebben is dat u altijd professionele kwaliteit kunt verwachten. Mobiele geluidsinstallaties kunnen draagbare installaties zijn, maar dat hoeft niet per definitie. U kunt een installatie kiezen met of zonder batterijvoeding. U heeft dus de keuze of u het systeem ook onafhankelijk van stroom wilt gebruiken. Wij bieden de systemen aan in verschillende maten, ook hier is het weer geheel afhankelijk met welk doel u de installatie wilt in gaan zetten. U begrijpt dat u een ander soort installatie nodig heeft als u het systeem gaat gebruiken als band, voor een drive-in show of wanneer u veel toespraken houdt dan wanneer u een simpel systeem waar een laptop of iPod/iPhone op aangesloten moet worden. Voor elk budget hebben wij een oplossing. U kunt kiezen voor een systeem met draadloze microfoon of een bedraade microfoon. Wij geven u advies op maat, zodat de installatie geheel bij u past en bij het doel waarvoor u de installatie wilt gaan gebruiken.

Wilt u een mobiele geluidinstallatie huren om te proberen? Dan is dat mogelijk bij FvL Audio, bekijk ons verhuur assortiment voor meer informatie.

Mobiele geluidsinstallaties zijn onder andere voor de volgende gebruikers en ruimten:
School;
Sportveld;
Uitvaartcentrum.

Wij kunnen u verschillende mogelijkheden aanbieden voor mobiele geluidsinstallaties. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.