Cafe

Bij audiovisuele apparatuur voor een café heeft u veel keuzes te maken. Wat voor soort speakers moeten er bijvoorbeeld komen? Zijn dat opbouw- of inbouwspeakers. Hoeveel en voor welk formaat heeft u de ruimte? Is uw doel om de muziek als achtergrondmiddel te laten draaien of wilt u dat het dak er elk weekend vanaf gaat en heeft u complete dj set of muziekcomputer nodig? Allemaal vragen die FvL Audio u helpt te beantwoorden om op die manier tot de perfecte installatie te komen. We hebben in bovenstaande tekst alleen nog maar vraagstukken die geluid betreffen genoemd. Maar als u beeldoplossingen zoekt of nieuwe lichtapparatuur zoekt zijn er ook nog vele mogelijkheden. Wij kunnen u het totaalplaatje bieden, één aanbieder, één contactpersoon en een aanbod dat helemaal op uw situatie wordt afgesteld.

Wij kunnen een café van onder andere de volgende installatiesoorten voorzien. Klik op de links om meer informatie te lezen over deze verschillende installatiesoorten.
- Achtergrondmuziek;
- Voorgrondmuziek;
- Beamerschermen;
- Beeldschermen;
- Digital Signage;
- Vaste verlichting en/of werklicht.

Uiteraard kunnen wij alle benodigde apparatuur leveren en desgewenst de installatie voor u verzorgen.

Bent u dus van plan om een café te openen of opnieuw in te richten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een voorstel op maat.