Raadszaal

Vooral het delen van informatie is in een raadszaal van evident belang. Maar ook debat en discussie zijn belangrijke onderdelen die mogelijk gemaakt moeten worden door middel van de juiste audiovisuele oplossingen. FvL Audio helpt u hier graag bij. Zo bent u altijd in staat om op een goede manier debatten, presentaties en vergaderingen te ondersteunen. U heeft vele verschillende mogelijkheden wanneer u een raadzaal in gaat richten. Het is in veel gevallen afhankelijk van welke mogelijkheden u in deze ruimte wil gaan benutten. Wij gaan graag het gesprek met u aan om een voorstel op maat te kunnen verzorgen. Of het nu gaat om een zaal voorzien van een discussiesysteem, voting, visuele versterking of de verlichting van de ruimte. FvL Audio staat voor u klaar.

Wij kunnen een raadzaal van onder andere de volgende installatiesoorten voorzien. Klik op de links om meer informatie te lezen over deze verschillende installatiesoorten.
- Spraak;
- Presentatiegeluid;
- Vergadersysteem;
- Beamerschermen;
- Beeldschermen;
- Touchscreens;
- Digital Signage;
- Camerasystemen;
- Vaste verlichting en/of werklicht;
- Accentverlichting.

Uiteraard kunnen wij alle benodigde apparatuur leveren en desgewenst de installatie voor u verzorgen.

Bent u dus van plan om een raadzaal te openen of opnieuw in te richten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een voorstel op maat.