Architectural verlichting

Lampen hebben niet altijd als hoofddoel om een ruimte te verlichten. Ze kunnen ook gebruikt worden om een ruimte mee te vullen of juist bepaalde objecten te belichten, dit is precies wat architectural verlichting inhoudt. Architectural verlichting is een vorm van sfeerverlichting maar kan tegelijk ook functionele verlichting zijn. U kunt voor hele opvallende armaturen kiezen, maar juist ook voor lampen die nauwelijks opvallen. Alles heeft te maken met sfeer. FvL Audio adviseert u graag over hoe u architectural verlichting het beste kan inzetten. Via onze partner De Lichtgroothandel leveren wij producten tegen groothandelsprijzen, het enige wat u dan nog moet doen is het geheel installeren. Uiteraard kan De Lichtgroothandel u wel helpen met het vinden van een goede installateur.

Vele mogelijkheden bij FvL Audio

Architectural verlichting kan op vele manieren in worden gezet. Ledverlichting heeft uiteraard de toekomst. Steeds meer van onze klanten maken dan ook de keuze voor led. Wij kunnen u ook andere soorten verlichting leveren. Als u slagvaste verlichting of waterdichte verlichting wenst helpen wij u graag verder. Inbouw of opbouw is allemaal geen probleem. Ook ledstrips voor subtiel accentueren is een mogelijkheid. De verlichting kan in kleur of in (warm) wit licht. Maar ook door bijvoorbeeld spots te gebruiken. Zoals u leest zijn er nogal wat mogelijkheden, neem dus contact met ons op voor een uitgebreid advies.

Architectural verlichting is onder andere toe te passen in de volgende ruimtes:
Hotellobby;
Theaterzaal;
Restaurant;
Discotheek;
Dorpshuis;
School;
Uitvaartcentrum;
Kerk;
Retail;
Showroom.

Wij kunnen u verschillende mogelijkheden aanbieden voor architectural verlichting. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.