Omroepgeluid

U wilt uw boodschap duidelijk overbrengen aan bezoekers of medewerkers? Dan is het natuurlijk belangrijk dat u goed verstaanbaar bent en dat het geluid meerdere ruimtes of grote oppervlakken kan bestrijken. FvL Audio heeft daarvoor de omroepinstallatie die bij u past. Samen met u kijken we waar de installatie aan moet voldoen. Daarbij houden we rekening met alles dat het geluid, maar ook de montage beïnvloed. Natuurlijk is ook uw budget een belangrijke factor. Zo krijgt u het best verstaanbare geluid binnen uw budget. Wij geven u graag advies over onze mogelijkheden.

Omroepinstallatie voor de langere afstand
Een omroepinstallatie wordt ook wel een 100 Volt of lijn installatie genoemd. Door dit voltage te gebruiken, kunnen we uw luidsprekers over langere afstanden aansturen en kunnen er meerdere speakers per kabel aangestuurd worden. Een omroepinstallatie kan ook worden verdeeld in meerdere zones. Zo kunt u ervoor kiezen om in de kantine andere boodschappen te laten horen dan op het veld, of bijvoorbeeld in de productiehal. Uiteraard is het ook mogelijk om via een omroepinstallatie achtergrondmuziek te laten horen. Zo verenigt u het nuttige van de verstaanbare boodschap met het aangename van achtergrondmuziek.

Zowel binnen als buiten te monteren
Een omroepinstallatie is zowel binnen als buiten te monteren. Hiervoor hebben wij verschillende hoogwaardige luidsprekeroplossingen voor inbouw in uw interieur of opbouw. Hierbij zijn vaak zicht- en montagemogelijkheden bepalend voor de gekozen oplossing. Samen met u, kijken wij welke oplossing past bij uw wensen en eisen. Zo krijgt u een oplossing die er niet alleen goed uitziet op papier, maar die er vooral voor zorgt dat u overal duidelijk te verstaan bent.

Omroepgeluid is onder andere toe te passen in de volgende ruimtes:
• Hotellobby;
• Kantine;
• Fabriekshal;
• School;
• Sportveld;
• Showroom.

Wij kunnen u verschillende mogelijkheden aanbieden voor omroepgeluid en desgewenst de installatie voor u verzorgen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.