Sportaccomodaties

Op een sportaccomodatie is audiovisuele apparatuur eigenlijk onmisbaar. Of het nu gaat om omroepgeluid of voor het afspelen van achtergrondmuziek. Het is belangrijk dat u uw boodschap op een goede en heldere manier over weet te brengen en overlast te beperken. Uiteraard houdt FvL Audio rekening met het soort apparatuur dat we u leveren, dit moet namelijk wind en waterdicht zijn en er moet worden ingespeeld op de omgevingsgeluiden op een sportpark. Vandaar dat wij graag een keer een afspraak maken om op het sportaccomodatie te komen kijken en zodoende u advies kunnen geven over welke apparatuur bij u past. Uiteraard houden we daarbij ook rekening met uw mogelijkheden en budget. Samen komen we tot de oplossing die perfect bij u past.

Wij kunnen een sportaccomodatie van onder andere de volgende installatiesoorten voorzien. Klik op de links om meer informatie te lezen over deze verschillende installatiesoorten.
- Omroepgeluid;
- Achtergrondmuziek;
- Vaste verlichting en/of werklicht;
- Mobiele geluidsinstallatie.

Uiteraard kunnen wij alle benodigde apparatuur leveren en desgewenst de installatie voor u verzorgen.

Bent u dus van plan om de audiovisuele apparatuur op het sportveld opnieuw in te richten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een voorstel op maat.