Scholen - onderwijs

De audiovisuele toepassingen op een school zijn ontzettend groot. Of het nu gaat om het inrichten van een lokaal, een gang, de aula, of een docentenkamer, FvL Audio kan u door middel van een voorstel op maat voorzien van de gewenste oplossing. Tegenwoordig maken scholen in alle ruimtes gebruik van audiovisuele apparatuur. Vaak is het mogelijk om al veel apparaten te koppelen aan één besturingssysteem zodat veel apparaten met een druk op de knop te bedienen zijn. Daarentegen is het ook mogelijk om juist gebruik te maken van standalone oplossingen. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos en bij FvL Audio sturen we u graag de juiste richting in. Wij gaan graag het gesprek met u aan om voor de oplossing op uw probleem te zorgen. Van het leveren van de apparatuur tot de installatie ervan, wij staan graag voor u klaar.

Wij kunnen een school van onder andere de volgende installatiesoorten voorzien. Klik op de links om meer informatie te lezen over deze verschillende installatiesoorten.
- Omroepgeluid;
- Ontruiming;
- Spraak;
- Voorgrondmuziek;
- Presentatiegeluid;
- Beamerschermen;
- Beeldschermen;
- Touchscreens;
- Smartboards;
- Digital Signage;
- Vaste verlichting en/of werklicht;
- Accentverlichting;
- Architectural verlichting;
- Mobiele geluidsinstallatie.

Uiteraard kunnen wij alle benodigde apparatuur leveren en desgewenst de installatie voor u verzorgen.

Bent u dus van plan om de audiovisuele apparatuur in de school opnieuw in te richten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een voorstel op maat.