Digital Signage

Digital signage is een communicatiemedium waarbij dynamische informatie op alle soorten en formaten beeldschermen getoond kan worden. Dit kan bestaan uit tekst, afbeeldingen, video of live feeds. Dit geheel wordt ook wel narrowcasting genoemd. Digital signage is ideaal voor bijvoorbeeld digitale bewegwijzering, het tonen van mededelingen, planningen en reclame-uitingen op vele verschillende manieren.

Digital signage voor iedereen

Digital signage is in principe geschikt voor iedere branche en is een zeer efficiënte manier van communicatie. FvL Audio kan u vele mogelijkheden bieden. Binnen uw organisatie, op uw pand, op een beurs. Overal kunt u gebruik maken van digital signage. Op de juiste plaats, op het juiste moment kunt u uw specifieke 'publiek' voorzien van uw boodschap. FvL Audio kan van schermen en software voor u regelen en het geheel aansluiten zodat u klaar bent om uw boodschap te laten zien.

Digital signage is onder andere toe te passen in de volgende ruimtes:
Vergaderzaal;
Hotellobby;
Boardroom;
Theaterzaal;
Restaurant;
Kantine;
Café;
Raadszaal;
School;
Retail;
Showroom;
Wachtruimte.

Wij kunnen u verschillende mogelijkheden aanbieden voor digital signage en desgewenst de installatie voor u verzorgen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.