FvL Audio is JTS dealer

FvL Audio is nu ook JTS dealer voor Zeeland.
JTS bied kwalitatief zeer goede microfoonsystemen en is bezig aan een opmars in Nederland.

Waar Shure en Sennheiser de markt lijken te domineren, biedt JTS microfoons en draadloze systemen voor een zeer aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding.

Voor plaatsen waar Shure of Sennheiser niet noodzakelijk is of het budget dat niet toelaat, bieden we nu JTS.
Informeer gerust eens naar deze mooie systemen of vraag gelijk een offerte bij ons op.

 

Ajax heeft haar prijzen verlaagd!

Goed nieuws voor iedereen die een inbraakbeveiligingssysteem zoekt.

Ajax heeft haar prijzen verlaagd!
Samen met onze herfst-actie zijn deze anti inbraaksystemen dus superaantrekkelijk!

Neemt u gerust contact met ons op voor een advies of netto-prijs.

Oktober woonmaand aanbieding alarminstallatie en camera toezicht

WoonmaandFvLAudio

FvL Audio gespecialiseerd Ajax en UNV dealer

Vorige week hebben we ons in 2 cursusdagen compleet laten informeren en scholen voor de Ajax inbraakbeveiligingssystemen en UNV cameratoezichtsystemen.
We konden deze systemen al leveren, maar kunnen u nu dus nog beter van dienst zijn!

We informeren u graag nader of maken een passende en heel scherpe offerte voor u.
In woonmaand oktober spectaculaire kortingen op hele systemen.

 

Ajax Inbraakpreventie

AJAX Systems is hét draadloze inbraakdetectie systeem wat veiligheid, gebruiksgemak en design tot in perfectie heeft gecombineerd. Het ontwerp van zowel de componenten als de App en software is dan ook subliem! Het motto van AJAX Systems is dan ook niet voor niets “When Security is Art”. Alle componenten zijn verkrijgbaar in wit of zwart en het systeem kan volledig via uw smartphone worden aangeleerd, geconfigureerd en bediend. 
Snel en makkelijk te installeren. Gecertificeerde kwaliteit. Een prachtig en tijdloos design dat in elk interieur past. Beheer via de smartphone. Dat zijn slechts enkele van de kenmerken die AJAX Systems dit jaar tot het snelst groeiende merk in inbraak- en branddetectie hebben gemaakt.
Bediening via apps voor gebruiker en installateur. Draadloze, maar zwaar beveiligde verbindingen tussen de componenten, het systeem, de meldkamer en de smartphone. Grade 2-gecertificeerd (alle componenten). Een prachtig design in hoogglans wit of zwart. Dat is de succesformule die van AJAX Systems het snelst groeiende merk in de markt voor inbraak- en branddetectie heeft gemaakt. ,

ajax fvlaudio flyer 012

UNV Cameratoezichtsystemen

Cameraprojecten met een wat krapper budget zijn prima te realiseren met de producten van UNV.

FvL Audio levert de recorders, bewakingscamera’s en bijbehorende componenten van deze fabrikant, die tot de grootste ter wereld behoort. De apparatuur voldoet aan ONVIF, waardoor deze goed te combineren is met een groot aantal andere merken. Installatie gaat heel eenvoudig; gewoon aansluiten, waarna de configuratie automatisch verloopt. Werking via de cloud is ook mogelijk, waarbij beelden via een smartphone zijn te bekijken. Automatisch beelden ‘pushen’ naar een smartphone, kan eveneens. Bijvoorbeeld als de camera een verdachte beweging signaleert. Met modellen tot 4 megapixel staat de distributeur garant voor de perfecte beeldkwaliteit van deze fabrikant.

unv fvlaudio flyer 012

Lightshark by Work Pro

Work Pro heeft met de LightShark serie een uitstekende DMX lichtsturing op de markt gezet. 
LightShark is een platformonafhankelijk lichtregelsysteem met 8 DMX-universes. Maak je eigen multischerm-besturingssysteem met behulp van een ultrasnelle webgebaseerde gebruikersinterface. Met dit concept biedt LightShark een plug & play-oplossing, zonder dat er software of stuurprogramma’s op een computer dienen te worden geïnstalleerd.

Een webbrowser is het enige dat je nodig hebt om toegang te krijgen tot de software, welk besturingssysteem je ook hebt (iOS, Android, Linux, Windows, MacOS). Het innovatieve LightShark lichtregelsysteem is dé perfecte oplossing voor o.a. nachtclubs, middelgrote en zakelijke evenementen, scholen en DJ’s.

LightShark heeft een duidelijke en eenvoudige gebruikersinterface. Elke lichtontwerper kan in slechts 15 minuten 100% van de functionaliteit van de LightShark gebruiken. Dankzij de ingebouwde FX-engine zijn nieuwe gebruikers in staat om zonder enige technische kennis de perfecte looks te creëren.

 

De LS-1 is een tafel met faders, encoders en buttons voor veel bedieningsgemak.
De LS-Core is een compacte en voordelige oplossing, maar met de volledige functionaliteit van de LS-1. 

Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op. 

 

Afbeeldingsresultaat voor lightshark LS-1

FvL Audio stapt over op Panasonic beamers

Vanwege het toenemend aantal aanvragen stapt FvL Audio over op Full HD beamers van Panasonic.

We hebben gekozen voor een krachtige 5000 lumen beamer met WUXGA (1920x1200) resolutie.
Hiermee kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn. Samen met onze rolschermen of het grotere spanscherm een uitstekende combinatie!
Panasonic staat bekend om de uitstekende beeldkwaliteit in combinatie met een hoge betrouwbaarheid. Ideaal gereedschap voor FvL Audio dus.

Informeer naar de mogelijkheden voor complete verzorging van uw presentatie.

download 2

FBT X SUB 15SA - nieuw

FBT heeft binnen de razendpopulaire X-serie nu ook een 15 inch subwoofer opgenomen.

De FBT X SUB 15SA heeft een vermogen van 1200 watt RMS en is door de 15 inch woofer net een slagje compacter dan de X SUB 18SA.
Desondanks is deze sub een uitstekende aanvulling onder de 10 en 12 inch topkasten in de X-serie.

Met een brutoprijs van € 899,= excl BTW is deze subwoofer zeer aantrekkelijk geprijst en toch de bekende FBT kwaliteit.
Informeer voor een mooie setaanbieding voor deze of andere (FBT) speakers

Sfeerbeleving

Muziek

Dat muziek bepalend is voor de sfeer in bijvoorbeeld uw winkel, horecazaak, showroom of kantoor is al lange tijd bekend.
Diverse onderzoeken wijzen uit dat het de productiviteit kan verbeteren, koop kan beïnvloeden en zelfs helend kan werken.

Als FvL Audio zijn we hiermee natuurlijk al lange tijd bekend. Het is zelfs zo dat slechte weergave van muziek irritatie opwekt en ervoor zorgt het verblijf zelfs verkort wordt.
Daarom staan wij voor kwaliteit en hoogwaardige weergave.

Nieuw binnen ons producten gamma zijn diverse producten die de sfeerbeleving mede bepalen.

Verlichting

OLichtgroothandel logonze zusteronderneming De Lichtgroothandel helpt u graag aan een passend lichtplan, de juiste sfeerverlichting, uiteraard in besparende LED uitvoering. 
Van retail tot werkplekverlichting en van sfeerverlichting tot accentverlichting, we bieden het allemaal. 

 

Geurmarketing

Wie terugdenkt aan de eerste liefde, kan zich waarschijnlijk direct herinneren hoe het haar van dat vriendje of vriendinnetje rook. En bijna iedereen wordt vrolijk van de frisgroene geur van vers gemaaid gras of de geur van ovenvers brood. Steeds meer winkelketens en horecagelegenheden onderschrijven de emotionele kracht van geuren. Prettige geuren verhogen het winkelplezier en nodigen mensen uit om het aanbod op hun gemak te verkennen. En minder prettige geurtjes, dat effect kunt u zich wel voorstellen.

De oplossing zit in onze geursystemen. Van zwoele bloemengeuren tot frisse pepermunt, en van verleidelijke chocola tot stoer leer: de mogelijkheden zijn eindeloos. En heeft u interesse in een geur die niet tot ons ‘standaardarsenaal’ behoort? Vrijwel alle geuren kunnen worden nagebootst!

Wij leveren systemen op maat voor iedere ruimte. Van toilet tot evenementenhal. Computergestuurd, dus geen verspilling buiten openingstijden.

Kinderentertainment

DJr Hero Logo Small TM"Als de kinderen het naar hun zit hebben, hebben de ouders dat ook"
U kent hem wel, wellicht afgezaagd, maar o zo waar.
In uw zaak wilt u de lastige momenten liefst op eenvoudige manier ondervangen.

En dat kan met onze Kids Corners. Deze bieden kinderen vermaak van absolute topkwaliteit. En terwijl de kids genieten van de beste Disney content of op avontuur gaan met Momo de aap, hebben de ouders de handen vrij.
Van groot tot klein, we hebben altijd een passende oplossing. Zelfs voorzien van uw logo of reclame boodschap.

Frifi

spinner frifi logoGastenwifi is ondenkbaar en wordt door sommige klanten als must ervaren om binnen te stappen. Mee eens of niet, eigenlijk kunt u er niet meer onderuit.
Met het Frifi systeem gebruikt u het gastenwifi ook voor commerciële doeleinden. U bepaald of de gast inlogt met Facebook, Instagram of emailadres. Ook kunt u logos laten zien van uw bedrijf of uw leverancier en zo waardevolle informatie verzamelen over uw gasten. Uiteraard met de juiste beveiligingen en los van uw bedrijfsnetwerk. 

 

 

Digital Signage

Digital signage oftewerl digitale reclameborden. Op het juiste moment de juiste reclame, ook daarmee bepaald u de sfeer. Maar buitenom reclame kan een beeldscherm met sfeerbeelden of videoclips ook de sfeer bepalen.
En dat valt allemaal onder onze Digital Signage systemen. 

 

Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie, de mogelijkheden en integratie van systemen is haast onbeperkt.