Presentatiegeluid

Als u een presentatie geeft, dan draait alles om uw verhaal. U wilt niet alleen uw woorden verstaanbaar overbrengen, maar u wilt ook dat uw intonaties en uw passie van uw woorden doorklinken. FvL Audio heeft hiervoor speciale oplossingen voor presentatiegeluid. Hierbij zorgen wij ervoor dat de installatie krachtig is zonder te overheersen en dat zowel spraak als muziek duidelijk overkomen op de luisteraars. De bediening is daarbij een speciaal aandachtspunt voor ons. U wilt zich kunnen richten op uw verhaal, niet op de techniek. Daarom levert FvL Audio een installatie met een eenvoudige bediening en een eenvoudige koppeling met verschillende soorten microfoons. Of u nu een bedrade of draadloze microfoon wilt gebruiken, de opzet blijft eenvoudig. Bij beide opties kunt u kiezen of u gebruik wilt maken van microfoons die u op een standaard zet of in uw hand houdt, of dat u liever werkt met headsets of reversmicrofoons. Natuurlijk kijken we ook met u naar de setting waarin u presenteert. Zo presteren reversmicrofoons het beste wanneer de spreker zit of stilstaat, zoals bijvoorbeeld tijdens een televisie-interview. Wanneer u tijdens de presentaties wilt lopen of uw handen wilt gebruiken om uw woorden kracht bij te zetten, dan adviseren wij eigenlijk altijd om headsets te gebruiken. Dat zorgt in die situatie voor het beste geluid.

Installatie die aansluit bij uw wensen

Technisch zijn er verschillende mogelijkheden om uw installatie binnen uw gebouw te integreren. Zo hebben we zowel inbouwspeakers als opbouwspeakers. Natuurlijk wordt alle bedrading altijd netjes weggewerkt, zodat alles er enerzijds goed uit ziet, maar anderzijds de kans op beschadiging zo klein mogelijk is. Wanneer FvL Audio u een installatie levert, dan kijken we samen met u naar de aansluitmogelijkheden die u wilt hebben. Zo wordt in veel gevallen aangegeven dat ook geluid van een computer weergegeven moet worden tijdens een presentatie, maar misschien wilt u ook andere bronnen van geluid aansluiten? Wij zorgen ervoor dat uw installatie aansluit bij uw wensen van nu, maar ook van morgen.

Presentatiegeluid is onder andere toe te passen in de volgende ruimtes:
Theaterzaal;
Raadszaal;
School;
Uitvaartcentrum;
Kerk;
Vergaderzaal.

Wij kunnen u verschillende mogelijkheden aanbieden voor uw presentatiegeluid en desgewenst de installatie voor u verzorgen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.