Theaterverlichting

Bent u op zoek naar theaterverlichting voor een theaterzaal, discotheek, dorpszaal, multifunctioneel centrum of ander soort centra? Dan bent u bij FvL Audio bij het juiste adres. Wij hebben jarenlang ervaring in het realiseren van de juiste theaterverlichting voor het soort podium dat u heeft. Er zijn vele mogelijkheden, iedere soort heeft zijn eigen kwaliteiten en voordelen. Wij gaan graag het gesprek met u aan om te kijken welke mogelijkheden bij u passen, uiteraard houden we daarbij ook rekening met uw budget.

Veel verschillende mogelijkheden bij FvL Audio

Ledverlichting is enorm in opkomst en brengt enorm veel mogelijkheden met zich mee, echter is de aanschaf vaak wel duurder. Het hangt echter geheel van uw toepassing en vraag af wat wij u adviseren. Door het veel lagere gebruik en geringere warmteontwikkeling kan led bij nieuwbouw zelfs niet eens duurder zijn dan conventionele halogeenverlichting. Wij adviseren dan ook vaak conventionele halogeenverlichting. Door middel van dimmers of gedimde ledlampen kunt u de sterkte van het licht naar eigen wens instellen. De aansturing van de systemen die FvL Audio gaat in veel gevallen via DMX (dit is het meest gangbare stuurprotocol) echter hebben wij ook tal van andere systemen die wij kunnen leveren, zoals Dali of 0-10V analoog. Desgewenst leveren wij dit met stuurtafel of zelfs computergestuurd. In kleur of wit licht, FvL Audio levert het voor u.

Theaterverlichting is onder andere toe te passen in de volgende ruimtes:
Theaterzaal;
Discotheek;
Dorpshuis;
Uitvaartcentrum.

Wij kunnen u verschillende mogelijkheden aanbieden voor theaterverlichting en desgewenst de installatie voor u verzorgen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.