Uitvoering

Uitvoering installatiewerk

Vakkundig installatiewerk stopt voor ons niet bij het ophangen van een speaker of lamp. Wij zorgen ervoor dat alles geheel werkend wordt opgeleverd en ingeregeld. Geluid wordt uitgebreid getest, beeld afgesteld en waar nodig verbeterd. Ook laten we u niet achter met een storende microfoon, knipperende lampjes of een storende beamer.

FvL Audio gaat een stapje verder

Door duidelijke afspraken en communicatie zorgen we ervoor dat u geen open eindjes heeft tussen de verschillende installateurs bij nieuwbouw of verbouw. Gaan wij alleen voor u aan de slag, dan zorgen we voor een compleet plaatje, waarbij we u geheel ontzorgen. Netjes opgeruimd, geheel werkend en met instructie leveren wij het totaalplaatje aan u op.

FvL Audio heeft oog voor het milieu. Het scheiden van afval nemen wij zeer serieus. Ook in onze dagelijkse werkzaamheden kunnen wij namelijk het verschil maken. Een schonere wereld begint namelijk bij jezelf, iets waar wij altijd rekening mee houden.

En mocht u toch nog twijfelen of meer informatie wensen, neemt u dan gerust contact met ons op.

Wilt u begeleiding tijdens het installatieproces, maar wilt u de montage zelf doen? Lees dan meer over de werkwijze aansturing van een project bij FvL Audio.