Nazorg en uitleg

Nazorg en uitleg

Misschien wel het belangrijkste onderdeel in het proces van de installatie van uw audiovisuele apparatuur is de nazorg en uitleg. U en uw medewerkers moeten namelijk aan de slag met de door FvL Audio geleverde en geïnstalleerde apparatuur. Buitenom een uitgebreide handleiding geven wij desgewenst ook altijd nog mondelinge uitleg over de werking van het gehele systeem. Zelfs als er meerdere personen of groepen mensen met de apparatuur gaan werken, leggen wij dit graag uit. In samenspraak plannen we een moment dat alles volledig aan u uitgelegd wordt.

Ondersteuning bij eventuele vragen en problemen

Wij gaan niet graag uit van problemen, maar mochten die zich onverhoopt voordoen, dan staan wij uiteraard voor u klaar. Bij FvL Audio stopt de service namelijk niet na het moment dat de apparatuur geïnstalleerd is, wij staan continu voor u klaar. Wilt u dat de apparatuur met regelmaat gecontroleerd wordt? Dan is het mogelijk om een servicecontract bij ons af te sluiten, op deze manier heeft u de garantie dat de apparatuur altijd up-to-date is en de kwaliteit gewaarborgd wordt. Maar ook als er vragen zijn, bijvoorbeeld omdat er een nieuwe medewerker ingewerkt moet worden of omdat er simpelweg nog onduidelijkheden zijn, dan helpen wij u graag verder.

Zelfs als een installatie niet is geleverd door FvL Audio dan zullen wij er alles aan doen om u weer op weg te helpen. Neem in dit geval contact met ons op en dan komen wij uw installatie graag voor u bekijken.

Voor het installatie proces heeft u meerdere mogelijkheden bij FvL Audio. Wilt u dat wij de gehele installatie op ons nemen? Bekijk dan onze pagina over uitvoering van het installatiewerk. Wilt u begeleiding tijdens het installatieproces, maar wilt u de montage liever zelf doen? Lees dan meer over de werkwijze aansturing van een project bij FvL Audio.

Meer in deze categorie: Uitvoering »