Voorgrondmuziek installatie

Geluid is een belangrijk deel van de ervaring van een evenement of bijvoorbeeld bij een presentatie. Daarom levert FvL Audio kwalitatief hoogwaardige installaties voor voorgrondmuziekweergave. Deze installaties zijn erop gericht om geluid zo goed mogelijk weer te geven, ongeacht de ruimte of dynamiek in de muziek. Zo zorgen wij ervoor dat het geluid altijd het doel dient dat u voor ogen hebt. De installaties van FvL Audio helpen u om sfeer over te brengen op uw bezoekers. Of dit nu voor een presentatie, een voorstelling of een dansfeest is, wij zorgen ervoor dat het geluid past bij uw situatie.

Flexibele installaties

De installaties van FvL Audio zijn altijd uit te breiden. Zo groeit uw installatie mee met uw behoeften. Binnen het assortiment van FvL Audio heeft u namelijk een grote keuze in speakers, versterkers, microfoons, mixers en randapparatuur. U kunt kiezen voor actieve speakers die eigen versterkers ingebouwd hebben, of voor passieve speakers die u met losse versterkers aanstuurt. Wanneer u deze keuze heeft gemaakt, kunt u kiezen voor fullrange speakers die het complete frequentiebereik weergeven, maar u kunt ook werken met subwoofers voor duidelijkere lage tonen en topkasten voor het middengebied en de hoge tonen. Hierbij zijn de topkasten vaak kleiner dan de fullrange speakers, waardoor ze mogelijk beter uitkomen in uw ruimte, factoren waar wij bij FvL Audio graag rekening mee houden. Ongeacht uw keuze, wij zorgen ervoor dat u een installatie heeft die voldoende krachtig is voor uw toepassingen, maar met een hoge mate van gebruiksgemak. Bij de installatie kunnen wij direct bijbehorende apparatuur leveren, zoals bijvoorbeeld een dj-set, een muziekcomputer, een bandset of een volledige theaterinstallatie met verschillende microfoons. De mogelijkheden met een voorgrondmuziek installatie zijn zeer groot. Wij praten u in een persoonlijk gesprek graag bij over de mogelijkheden die passen bij u.

Voorgrondmuziek is onder andere toe te passen in de volgende ruimtes:
Vergaderzaal;
Hotellobby;
Eetcafé;
Café;
Dorpshuis;
School;
Uitvaartcentrum;
Retail.

Wij kunnen u verschillende mogelijkheden aanbieden voor voorgrondmuziek en desgewenst de installatie voor u verzorgen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.