Accentverlichting

Verlichting dat dient om een bepaald element extra uit te lichten, dat is in essentie wat accentverlichting inhoudt. Accentverlichting wordt ruwweg in twee categorieën onderverdeeld, sfeerverlichting en functionele verlichting. Functionele verlichting is meer praktisch, voor het verlichten van een werkruimte (wij rekenen dit dan ook onder werklicht). Accentverlichting is in veel gevallen vooral decoratief om een bepaalde voorwerpen of delen in een ruimte extra uit te lichten. FvL Audio adviseert u graag over hoe u de ruimte het beste kunt verlichten met accentverlichting. Via onze partner De Lichtgroothandel leveren wij producten tegen groothandelsprijzen, het enige wat u dan nog moet doen is het geheel installeren. Uiteraard kan FvL Audio u wel helpen met het vinden van een goede installateur.

Verschillende mogelijkheden voor accentverlichting

Accent leggen op bepaalde elementen in ruimte kan op vele manieren. Ledverlichting heeft de toekomst. Steeds meer van onze klanten maken dan ook de keuze voor led. Maar uiteraard kunnen wij u ook andere soorten verlichting leveren. Als u slagvaste verlichting of waterdichte verlichting wenst helpen wij u graag verder. Inbouw of opbouw is allemaal geen probleem. Ook ledstrips voor subtiel accentueren is een mogelijkheid. De verlichting kan in kleur om met (warm) wit licht. Maar ook door bijvoorbeeld spots te gebruiken. Zoals u leest zijn er nogal wat mogelijkheden, neem dus contact met ons op voor een uitgebreid advies.

Accentverlichting is onder andere toe te passen in de volgende ruimtes:
Vergaderzaal;
Hotellobby;
Boardroom;
Theaterzaal;
Restaurant;
Kantine;
Eetcafé;
Discotheek;
Dorpshuis;
Raadszaal;
School (gangen en lokalen);
Uitvaartcentrum;
Kerk;
Retail/winkel;
Showroom;
Wachtruimte.

Wij kunnen u verschillende mogelijkheden aanbieden voor accentverlichting. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.