Vergaderzaal

Wilt u een vergaderzaal in gaan richten met audiovisuele apparatuur? Dan heeft FvL Audio diverse mogelijkheden voor u. Wij bieden altijd op maat oplossingen voor alle soorten vergaderruimtes tegen ieder budget. Uw vergadering wordt nog efficiënter door het gebruik van de juiste audiovisuele middelen. Ook als u over meerdere vergaderzalen beschikt kunnen wij deze voor u inrichten zodat u in alle ruimtes over goede kwaliteit apparatuur beschikt. Als u verschillende devices koppelt aan uw systeem – het zogenaamde BYOD-principe (Bring Your Own Device) – zorgen wij dat het een kwestie van plug-and-play is. Voor alle medewerkers moet het systeem toegankelijk zijn en iedereen moet de technieken kunnen toepassen zonder over veel technische kennis te beschikken.

Wij kunnen onder andere onderstaande installatiesoorten voor de vergaderzaal verzorgen. Klik op de links om meer informatie te lezen over deze verschillende installatiesoorten.
- Voorgrondmuziek;
- Vergadersysteem;
- Beamerschermen;
- Beeldschermen;
- Touchscreens;
- Smartboards;
- Digital Signage;
- Camerasystemen;
- Vaste verlichting en/of werkverlichting;
- Accentverlichting.

Behalve alle benodigde apparatuur leveren kunnen wij desgewenst ook de installatie voor u verzorgen.

Bent u dus van plan om de vergaderzaal opnieuw in te richten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een voorstel op maat.