Showroom

Wanneer (potentiele) klanten binnenkomen in de showroom moet de ontvangst optimaal zijn. Professionele audiovisuele middelen kunnen een bijdrage leveren aan de verbetering van de beleving rondom die ontvangst. Denk aan geluid/muziek bij binnenkomst, of de presentatie van uw producten in de showroom. Zij het door de belichting of door het gebruik van een digital signage of narrowcastingsysteem. FvL Audio biedt vele verschillende mogelijkheden om uw boodschap op een goede manier over te brengen. Wij kunnen enerzijds de apparatuur voor u regelen zoals schermen om video's op te vertonen of het geluidsysteem waarmee muziek wordt afgespeeld in de winkel. Anderzijds kunnen wij ook het gehele traject op ons nemen, van ontwerp van de situatie, het leveren van de producten tot de installatie daarvan. Wij bespreken graag uw wensen in een persoonlijk gesprek om daarna een gerichte offerte op maat te maken die helemaal bij uw situatie past en uiteraard ook bij uw budget. De voornaamste doelen in een showroom zijn indruk maken en informeren. De juiste inzet van audiovisuele middelen helpen u met het versterken van deze doelen en FvL Audio helpt u hier graag mee.

Wij kunnen een showroom van onder andere de volgende installatiesoorten voorzien. Klik op de links om meer informatie te lezen over deze verschillende installatiesoorten.
- Omroepgeluid;
- Achtergrondmuziek;
- Beamerinstallaties;
- Beeldschermen;
- Touchscreens;
- Smartboards;
- Digital Signage;
- Vaste verlichting en/of werklicht;
- Accentverlichting;
- Architectural verlichting.

Uiteraard kunnen wij alle benodigde apparatuur leveren en desgewenst de installatie voor u verzorgen.

Bent u dus van plan om de audiovisuele apparatuur in de showroom opnieuw in te richten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een voorstel op maat