Fabriekshal - opslag

Het klinkt misschien raar, maar ook in een fabriekshal of productieruimte zijn audiovisuele oplossingen van toegevoegde waarde. Daarvoor zijn drie redenen: Interne communicatie, veiligheid en productiviteit. Om met productiviteit te beginnen, het is namelijk bewezen dat achtergrondmuziek zorgt voor verhoging van de productiviteit. Een goed systeem is dus zeer belangrijk. Zeker als er ook gelijk rekening wordt gehouden met de overige punten. Want mocht het geval zich voordoen dat er boodschappen verspreidt moeten worden in de hal – zij het ter informatie, zij het in een noodgeval – dan is het belangrijk dat dit systeem geschikt is voor alle eerdergenoemde eisen. Steeds meer systemen zijn in staat om met elkaar te communiceren, bij FvL Audio geven wij u graag advies over de mogelijkheden. Ook als het om een lichtplan gaat denken wij graag met u mee. Neem voor meer informatie direct contact met ons op.

Te vaak komen wij systemen tegen die niet geschikt zijn voor een lastige akoestische ruimte als een fabriekshal. Hierdoor ontstaan ongewenste effecten waardoor de werknemer zelfs extra stress en een extra belasting heeft, waardoor de productiviteit juist daalt.

Wij kunnen een fabriekshal van onder andere de volgende installatiesoorten voorzien. Klik op de links om meer informatie te lezen over deze verschillende installatiesoorten.
- Omroepgeluid;
- Achtergrondmuziek;
- Ontruiming;
- Vaste verlichting en/of werklicht.

Uiteraard kunnen wij alle benodigde apparatuur leveren en desgewenst de installatie voor u verzorgen.

Bent u dus van plan om de audiovisuele apparatuur in de fabriekshal opnieuw in te richten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een voorstel op maat.