Vergadersystemen

Vergaderen kan tegenwoordig op talloze manieren, zij het online of in een vergaderzaal. Wat alle vergaderingen gemeen hebben is dat de verstaanbaarheid perfect moet zijn. Voor die perfecte verstaanbaarheid heeft FvL Audio diverse oplossingen. Zo zijn er digitale en analoge toepassingen, bedrade en draadloze toepassingen, inbouw en opbouw oplossingen. U kunt opnamemogelijkheden toepassen en ook weergave via het internet.

Uit te breiden met vele toepassingen

De basis van een vergadersysteem bestaat uit centrale met microfoon. Daarnaast heeft u de keuze om meerdere deelnemersposten toe te voegen maar bijvoorbeeld ook een cameravolgsysteem, stemmogelijkheden, videoconferentie mogelijkheden of een vertalingssysteem. Dit alles om zo efficiënt en prettig mogelijk te kunnen vergaderen op de manier die het beste past bij u.

Vastleggen of uitzenden van een vergadering

Wilt u een vergadering vastleggen of live uitzenden via het internet zodat ook vanaf externe locaties meegekeken kan worden? Dan hebben wij speciale opnameapparatuur tot onze beschikking die al deze toepassingen mogelijk maakt. Een vergader- of conferentiesysteem kan geheel naar eigen wensen worden samengesteld en FvL Audio adviseert u graag over de toepassingen en apparatuur die bij u passen.

Een vergadersysteem is onder andere toe te passen in de volgende ruimtes:
Vergaderzaal;
Raadszaal;
Boardroom.

Wij kunnen u verschillende mogelijkheden aanbieden voor een vergadersysteem en desgewenst de installatie voor u verzorgen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.