Sfeerbeleving

Muziek

Dat muziek bepalend is voor de sfeer in bijvoorbeeld uw winkel, horecazaak, showroom of kantoor is al lange tijd bekend.
Diverse onderzoeken wijzen uit dat het de productiviteit kan verbeteren, koop kan beïnvloeden en zelfs helend kan werken.

Als FvL Audio zijn we hiermee natuurlijk al lange tijd bekend. Het is zelfs zo dat slechte weergave van muziek irritatie opwekt en ervoor zorgt het verblijf zelfs verkort wordt.
Daarom staan wij voor kwaliteit en hoogwaardige weergave.

Nieuw binnen ons producten gamma zijn diverse producten die de sfeerbeleving mede bepalen.

Verlichting

OLichtgroothandel logonze zusteronderneming De Lichtgroothandel helpt u graag aan een passend lichtplan, de juiste sfeerverlichting, uiteraard in besparende LED uitvoering. 
Van retail tot werkplekverlichting en van sfeerverlichting tot accentverlichting, we bieden het allemaal. 

 

Geurmarketing

Wie terugdenkt aan de eerste liefde, kan zich waarschijnlijk direct herinneren hoe het haar van dat vriendje of vriendinnetje rook. En bijna iedereen wordt vrolijk van de frisgroene geur van vers gemaaid gras of de geur van ovenvers brood. Steeds meer winkelketens en horecagelegenheden onderschrijven de emotionele kracht van geuren. Prettige geuren verhogen het winkelplezier en nodigen mensen uit om het aanbod op hun gemak te verkennen. En minder prettige geurtjes, dat effect kunt u zich wel voorstellen.

De oplossing zit in onze geursystemen. Van zwoele bloemengeuren tot frisse pepermunt, en van verleidelijke chocola tot stoer leer: de mogelijkheden zijn eindeloos. En heeft u interesse in een geur die niet tot ons ‘standaardarsenaal’ behoort? Vrijwel alle geuren kunnen worden nagebootst!

Wij leveren systemen op maat voor iedere ruimte. Van toilet tot evenementenhal. Computergestuurd, dus geen verspilling buiten openingstijden.

Kinderentertainment

DJr Hero Logo Small TM"Als de kinderen het naar hun zit hebben, hebben de ouders dat ook"
U kent hem wel, wellicht afgezaagd, maar o zo waar.
In uw zaak wilt u de lastige momenten liefst op eenvoudige manier ondervangen.

En dat kan met onze Kids Corners. Deze bieden kinderen vermaak van absolute topkwaliteit. En terwijl de kids genieten van de beste Disney content of op avontuur gaan met Momo de aap, hebben de ouders de handen vrij.
Van groot tot klein, we hebben altijd een passende oplossing. Zelfs voorzien van uw logo of reclame boodschap.

Frifi

spinner frifi logoGastenwifi is ondenkbaar en wordt door sommige klanten als must ervaren om binnen te stappen. Mee eens of niet, eigenlijk kunt u er niet meer onderuit.
Met het Frifi systeem gebruikt u het gastenwifi ook voor commerciële doeleinden. U bepaald of de gast inlogt met Facebook, Instagram of emailadres. Ook kunt u logos laten zien van uw bedrijf of uw leverancier en zo waardevolle informatie verzamelen over uw gasten. Uiteraard met de juiste beveiligingen en los van uw bedrijfsnetwerk. 

 

 

Digital Signage

Digital signage oftewerl digitale reclameborden. Op het juiste moment de juiste reclame, ook daarmee bepaald u de sfeer. Maar buitenom reclame kan een beeldscherm met sfeerbeelden of videoclips ook de sfeer bepalen.
En dat valt allemaal onder onze Digital Signage systemen. 

 

Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie, de mogelijkheden en integratie van systemen is haast onbeperkt.